"Kita tampilkan ...." Laungan suaranya disambut gembira oleh sekalian hadirin yang datang.

"Awi, Awi, Awi!" Girang hadirin kian rancak dengan laungan nama artis yang sentiasa menjadi perhatian anak muda.

"Awi, salam dari rumahnya..." Demikian Saiful Apek melenyapkan tanda tanya sekalian hadirin apakah kejutan yang dibawanya.

"Insya Allah Awi akan bersama kita tak berapa lama lagi". Demikian Saiful Apek memberitahu sekalian anak muda yang hadir dalam siri kempen Parti Islam Se-Malaysia PAS di Talang Hulu, Kuala Kangsar sejurus sebelum berbuka.

Program yang turut dihadiri Zuar XPDC itu adalah antara sentuhan akhir PAS dalam usaha menawan kawasan Kuala Kangsar dalam Pilihan Raya Kecil PRK ini. Program di bawah jejambat petang akhir kempen ini turut disertai YB Ustaz Idris Ahmad Naib Presiden dan YB Ust Nik Abduh Nik Abdul Aziz, Ketua Pemuda.

Cukup teruja saya bila Apek menyebut betapa untuk berubah perlulah berani. Apa nak ditakutkan pada kebenaran? Kita (artis) berani untuk berubah kerana kebenaran. Cukup bersemangat Apek dengan penegasannya yang disambut dengan laungan takbir oleh seluruh anak muda yang hadir.

Janji anak muda Kuala Kangsar kepada Dr. Najihah yang hadir seketika hanyalah berusaha memastikan agar kemenangan berpihak kepada Dr Najihah sebagai calon PAS.

Moga nyalaan ikrar anak muda Kuala Kangsar tersebut mampu menerangi setiap jiwa pengundi Kuala Kangsar dan Sungai Besar bagi memangkah calon-calon PAS dalam kedua-dua PRK esok.